Empowering Millions

07:00 - 08:00

Sunday 23rd Feb

Empowering Millions Poolside VIP Workout

08:30 - 10:00

Sunday 23rd Feb

Breakfast & Music Concert

10:00 - 10 50

Sunday 23rd Feb

Speaker 9

10:50 - 11:00

Sunday 23rd Feb

Break (10 minutes)

11:00 - 11:50

Sunday 23rd Feb

Speaker 10

11:50 - 12:10

Sunday 23rd Feb

Break (20 minutes)

12:10 - 13:00

Sunday 23rd Feb

Speaker 11

13:00 - 14:00

Sunday 23rd Feb

Lunch Break

14:00 to 14:50

Sunday 23rd Feb

Music Concert

14:50 - 15:40

Sunday 23rd Feb

Speaker 12

15:40 - 15:50

Sunday 23rd Feb

Break (10 minutes)

15:50 - 16:40

Sunday 23rd Feb

Speaker 13

16:40 - 16:50

Sunday 23rd Feb

Break (10 minutes)

16:50 - 17:40

Sunday 23rd Feb

Free Workshop

07:00 - 09:00

Saturday 22nd Feb

Registration

07:00 - 08:00

Saturday 22nd Feb

Empowering Millions Poolside VIP Workout

08:30 - 10:00

Saturday 22nd Feb

Breafast

10:00 - 10:50

Saturday 22nd Feb

Music Concert

10:50 - 11:00

Saturday 22nd Feb

Break (10 minutes)

11:00 - 11:50

Saturday 22nd Feb

Speaker 5

11:50 - 12:10

Saturday 22nd Feb

Break (20 minutes)

12:10 - 13:00

Saturday 22nd Feb

Panel Discussion and Q & A

13:00 - 14:00

Saturday 22nd Feb

Lunch Break

14:00 - 14:50

Saturday 22nd Feb

Music Concert

14:50 - 15:00

Saturday 22nd Feb

Break (10 minutes)

15:00 - 15:50

Saturday 22nd Feb

Speaker 6

15:50 - 16:00

Saturday 22nd Feb

Break (10 minutes)

16:00 - 16:50

Saturday 22nd Feb

Speaker 7

16:50 - 17:10

Saturday 22nd Feb

Break (20 minutes)

17:10 - 18:00

Saturday 22nd Feb

Speaker 8

18:00 - 19:00

Saturday 22nd Feb

Music Concert

19:00 - 19:30

Saturday 22nd Feb

Networking and Break

19:30 - 22:30

Saturday 22nd Feb

Dinner and Music Concert

7:00 - 9:00

Friday 21st Feb

Registration

7:00 - 8:00

Friday 21st Feb

Empowering Millions Poolside VIP Workout

We need to add description

8:30 - 10:30

Friday 21st Feb

Welcome session with Breakfast and Music Concert

Description

10:30 - 11:15

Friday 21st Feb

Speaker 1

Description

11:15 - 11:30

Friday 21st Feb

Break

Description

11:30 - 12:15

Friday 21st Feb

Speaker 2

Description

12:15 - 13:30

Friday 21st Feb

Lunch Break

13:30 - 14:30

Friday 21st Feb

Music Concert

Who?

14:30 -15:30

Friday 21st Feb

Networking

15:30 - 16:30

Friday 21st Feb

Panel discussions with Q & A

Description

16:30 - 17:15

Friday 21st Feb

Speaker 3

17:15 - 17:30

Friday 21st Feb

Break 15 minutes

17:30 - 18:15

Friday 21st Feb

Speaker 4

18:15 - 19:00

Friday 21st Feb

Break Networking

19:00 - 21:00

Friday 21st Feb

Dinner and Music Concert

21:00 - 22:30

Friday 21st Feb

Networking

16:00 - 17:30

Thursday 20th Feb

Registration

18:00 - 22:00

Thursday 20th Feb

Dinner and Music Concert