20th to 23rd February 2020, Cascade Wellness Resort, Lagos, Algarve Portugal

EMPOWERING MILLIONS SUMMIT

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

EMPOWERING MILLIONS Why you should Join Event

The journey of life brings you here, to find peace, wisdom and empower yourself in life and business, leading you to true success and greater purpose.

Networking

Access to a global network of leaders and world-changers, that will continue to contribute and share community resources, webinars, workshops and more.

1

Great Speakers

Surrounded by the greatest minds and voices, you will be enlightened in the direction of the true purpose in your life and career.

3

New People

An opportunity to meet potential like-minded extraordinary people, potential new business partners and philanthropists from all over the world.

2

Value

Renewed energy, a transformed mind, new ideas, plenty of new resources and practical tools that bring value to your life.

4

MAIN SPONSOR

Michael D Butler

Michael D. Butler has been called a Book Launch Expert by his competitors and his fan and is the official publisher of Think and Grow Rich World Tours.

After starting Beyond Publishing just 20 months ago his team has published over 130 titles by 60 different authors and that includes over 100 “Best-Sellers.”

LISTEN TO THE Event Speakers

Michael D. Butler

CEO – Beyond Publishing

Kevin E. France

Momentum Consulting Group

Rino Solberg

CEO & Founder - Better Globe

Ronny Korsberg

CEO - Ki-Tech

Oliver Tham

WITRI - Success Resources

Michelle Winder

CEO & Founder - Rock YOUR Red Carpet

Dr. Werner J. Krigs

Digital Business Intelligence

Christine Wendl

Founder BIG Vision Leadership

Thomas Vernholm

COO & Founder Empowering Millions

Hazel Herrington

CXO - Empowering Millions

Julie Solberg

CEO & Founder Child Africa

Helena Vernholm

CEO & Founder Empowering Millions

Heidi Klentz

Artist Klentz Art & Teacher - Mariager Hojskole

Gloria Ahrin-Muller

Mûller, Founder One World Distribution – Glorystar

Marty Ray

Music Artist - Marty Ray Project

Jimmy Klentz

CEO & Founder Klentz Consult

Herman Brink

Music Artist Songbirds of Passage

Arnan Kaemingk

Songbirds of Passage

Arne Elise Kaemingk

Music Artist ANAE - Songbirds of Passage

Sietske Brink–Riphagen

Music Artist - Songbirds of Passage

Andreas Flensted, Jensen

Reg & Andreas

Isabella Rose Downey

Music Artist

Reg Downey

Reg & Andreas

Jonnie Horner

Co-founder Hope Help Action Prayer Lighthouse

EMPOWERING MILLIONS

Host Our Event

Any individual or organization who shares the values and goals of our organization, along with a commitment to arrange a small but important international event, may apply to host our bi-annual summit…

16:00 - 17:30
Registration

Registration

Empowering Millions

18:00 - 22:00
Dinner and Music Concert

Dinner and Music Concert

Empowering Millions

7:00 - 9:00
Registration

Registration

Empowering Millions

7:00 - 8:00
Empowering Millions Poolside VIP Workout

Empowering Millions Poolside VIP Workout

Empowering Millions

We need to add description

8:30 - 10:30
Welcome session with Breakfast and Music Concert

Welcome session with Breakfast and Music Concert

Empowering Millions

Description

10:30 - 11:15
Speaker 1

Speaker 1

Empowering Millions

Description

11:15 - 11:30
Break

Break

Empowering Millions

Description

11:30 - 12:15
Speaker 2

Speaker 2

Empowering Millions

Description

12:15 - 13:30
Lunch Break

Lunch Break

Empowering Millions

13:30 - 14:30
Music Concert

Music Concert

Empowering Millions

Who?

14:30 -15:30
Networking

Networking

Empowering Millions

15:30 - 16:30
Panel discussions with Q & A

Panel discussions with Q & A

Empowering Millions

Description

16:30 - 17:15
Speaker 3

Speaker 3

Empowering Millions

17:15 - 17:30
Break 15 minutes

Break 15 minutes

Empowering Millions

17:30 - 18:15
Speaker 4

Speaker 4

Empowering Millions

18:15 - 19:00
Break Networking

Break Networking

Empowering Millions

19:00 - 21:00
Dinner and Music Concert

Dinner and Music Concert

Empowering Millions

21:00 - 22:30
Networking

Networking

Empowering Millions

07:00 - 09:00
Registration

Registration

Empowering Millions

07:00 - 08:00
Empowering Millions Poolside VIP Workout

Empowering Millions Poolside VIP Workout

Empowering Millions

08:30 - 10:00
Breafast

Breafast

Empowering Millions

10:00 - 10:50
Music Concert

Music Concert

Empowering Millions

10:50 - 11:00
Break (10 minutes)

Break (10 minutes)

Empowering Millions

11:00 - 11:50
Speaker 5

Speaker 5

Empowering Millions

11:50 - 12:10
Break (20 minutes)

Break (20 minutes)

Empowering Millions

12:10 - 13:00
Panel Discussion and Q & A

Panel Discussion and Q & A

Empowering Millions

13:00 - 14:00
Lunch Break

Lunch Break

Empowering Millions

14:00 - 14:50
Music Concert

Music Concert

Empowering Millions

14:50 - 15:00
Break (10 minutes)

Break (10 minutes)

Empowering Millions

15:00 - 15:50
Speaker 6

Speaker 6

Empowering Millions

15:50 - 16:00
Break (10 minutes)

Break (10 minutes)

Empowering Millions

16:00 - 16:50
Speaker 7

Speaker 7

Empowering Millions

16:50 - 17:10
Break (20 minutes)

Break (20 minutes)

Empowering Millions

17:10 - 18:00
Speaker 8

Speaker 8

Empowering Millions

18:00 - 19:00
Music Concert

Music Concert

Empowering Millions

19:00 - 19:30
Networking and Break

Networking and Break

Empowering Millions

19:30 - 22:30
Dinner and Music Concert

Dinner and Music Concert

Empowering Millions

07:00 - 08:00
Empowering Millions Poolside VIP Workout

Empowering Millions Poolside VIP Workout

Empowering Millions

08:30 - 10:00
Breakfast & Music Concert

Breakfast & Music Concert

Empowering Millions

10:00 - 10 50
Speaker 9

Speaker 9

Empowering Millions

10:50 - 11:00
Break (10 minutes)

Break (10 minutes)

Empowering Millions

11:00 - 11:50
Speaker 10

Speaker 10

Empowering Millions

11:50 - 12:10
Break (20 minutes)

Break (20 minutes)

Empowering Millions

12:10 - 13:00
Speaker 11

Speaker 11

Empowering Millions

13:00 - 14:00
Lunch Break

Lunch Break

Empowering Millions

14:00 to 14:50
Music Concert

Music Concert

Empowering Millions

14:50 - 15:40
Speaker 12

Speaker 12

Empowering Millions

15:40 - 15:50
Break (10 minutes)

Break (10 minutes)

Empowering Millions

15:50 - 16:40
Speaker 13

Speaker 13

Empowering Millions

16:40 - 16:50
Break (10 minutes)

Break (10 minutes)

Empowering Millions

16:50 - 17:40
Free Workshop

Free Workshop

Empowering Millions

PRICING PLANS Get your Ticket

REGULAR

REGULAR

599

89/150

Enter Promotional Code

Buy Ticket

Booking Fee Included

REGULAR
VIP TICKET

VIP TICKET

799

59/150

Enter Promotional Code

Buy Ticket

Booking Fee Included

VIP TICKET
VIP RESIDENT GUEST

VIP RESIDENT GUEST

1,299

120/500

Enter Promotional Code

Buy Ticket

Booking Fee Included

VIP RESIDENT GUEST

INFO UPDATE Latest News

https://empoweringmillions.com/author/admin/

Empowering Millions now has two new subdivisions

We have created Empowering Millions of Women

https://empoweringmillions.com/author/admin/

Michael D. Butler on Empowering Millions Summit 2020!

Michael D. Butler has been called a

https://empoweringmillions.com/author/admin/

Just Announced - Rino Solberg on Empowering Millions 2020

We are thrilled to have Rino Solberg

REACH US Get Directions to the Event

Cascade Wellness Resort

Lagos, Algarve,

Portugal

Tickets info

Event Alert Limited

+353 85 85 888 40

www.eventalert.live

Cascade Wellness Resort

Lagos, Algarve,

Portugal

Dates & Times

20th Feb 4pm – 10pm

21st Feb 7am – 10:30pm

22nd Feb 7am – 10:30pm

23rd Feb 7am – 5:40pm

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?